loading

Bemutatkozik a Smart ACDC

Kedves Olvasó, örömmel üdvözlünk blogunkon!

Minden kezdet nehéz, így az első bejegyzés megszületése is hagy egy kis izzadságszagot utánunk - de itt vagyunk, vágjunk bele!

Ez amolyan bemutatkozásféle lesz tőlünk, de lehet, hogy a későbbiekben - igény esetén - jobban belemegyünk a részletekbe.

Először is, hadd mutassuk be a Smart ACDC-t, amely a Smart Safety Solution Kft. [link a smartsafety.hu-ra] új szolgáltatásaként kezdte meg működését 2023-ban. Még frissek, ropogósak vagyunk, de ebben a cikkben kicsit közelebbről megismerhettek minket, hogy kik vagyunk, és mivel foglalkozunk.

 

Kik vagyunk a jól hangzó Smart ACDC név mögött?

 

Nem vagyunk rocksztárok, bár az elektromos gitár elektromos fele stimmel. S, ha nem is a húrok, de az elektromos vezetékek mágusai vagyunk. Próbáljatok ki minket: mutassatok nekünk bármilyen villamos dolgot, mi azt megoldjuk varázslattal. Igazad van, csak viccelünk, nincs itt semmi varázslat - csak hozzáértés, tapasztalat és szakértelem. És szerények is vagyunk. ;)

 

Mit csinálunk?

 

Nos, egyszerűen megoldjuk az összes villamos problémádat. Ha bármilyen villanyszerelési, elektromos hálózat-felújítási, vagy éppen elektromos autó töltő állomás tervezési és telepítési igényetek van, akkor mi vagyunk azok, akikhez fordulnotok érdemes.

De ez még nem minden! Kamerarendszereket is tervezünk, felújítunk és telepítünk, hogy mindig lássátok, mi történik a környezetetekben. És ha valami gyanús dologra lesztek figyelmesek, akkor itt vagyunk riasztórendszerek tervezésével és telepítésével is, hogy nyugodtan alhass éjszaka.

Az informatikai hálózatok világa sem marad ki: telepítésével, javításával és karbantartásával is foglalkozunk. Tehát ha online világban is megbízható kapcsolatra van szükséged, ne habozz hozzánk fordulni.

 

Miért vagyunk?

 

A küldetésünk egyszerű: Világosan és érthetően elmagyarázni mindent, ami a villanyszerelésről, elektromosságról vagy informatikai hálózatokról szól. Mi nem csak elvégezzük a ránk bízott feladatot, de közben mindent megteszünk, hogy tisztában legyél azzal, hogy mire miért van szükség, és az hogyan működik. Így te is biztos lehetsz benne, hogy a lakásod, az irodád vagy akár az elektromos autód mindig a legjobb formájában lesz!

Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot.

Reméljük, hogy hamarosan találkozunk, és segíthetünk neked az elektromos és technikai kihívások megoldásában!